Om webbplatsen

Vad är jämföraränta.se?

Jämföraränta.se började som ett litet hobbyprojekt med målet att presentera olika sätt att jämföra räntor på lån och krediter. Sidan har sedan dess vuxit men har kvar samma mål som tidigare. Det är alltså därmed både personliga åsikter samt allmän fakta på sidan. Inget ska ses som finansiell rådgivning.

Vad innebär en disclaimer?

Jämföraränta.se har en disclaimer gällande dess innehåll. Det betyder att ägaren avsäger sig ansvaret för att någon använder innehållet inför ett finansiellt beslut.

Fakta som finns på sidan var aktuell när respektive artikel publicerades men kan därefter ha ändrats. Ingen fakta ska heller uppfattas som rådgivande utifrån att en specifik kreditgivare bör väljas före någon annan.

Gör alltid egen research och läs igenom samtliga låneavtal noga innan ett lån tecknas.

Vad är affiliate?

Affiliate innebär att länkar som pekar till en E-butik eller ett kreditbolag skapar en liten cookie i webbläsaren. Det innebär därmed att kreditbolaget kan ge provision till ägaren av denna webbplats i det fall som trafik från webbplatsen resulterar i att ett lån tecknas hos samarbetande kreditbolag.

Har du problem att betala dina lån?

Vid problem att betala lån bör kommunens budget- och skuldrådgivare kontaktas. Mer information om deras arbete finns att hitta på Konsumentverkets hemsida.

Vill du ha kontakt?

Om du vill ha kontakt med oss, gällande vår webbplats, så gå till vår kontaktsida.

Om du har frågor eller funderingar om enskilda långivare så gå till respektive långivare och ta där kontakt med dem.

Vem äger sidan?

Webbplatsen ägs och drivs av Skribentus AB.

Var kan integritetspolicy läsas?

Här kan du läsa djupare om vår integritetspolicy.